Doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu

Doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu

Gavur Deliği Kanyonu, doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu

A+A-

Çameli İlçesi'nde Emecik ve Cevizli Mahalleleri arasında bulunan Gavur Deliği Kanyonu, doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu. 14 kilometre uzunluğu olan, içinde çok sayıda küçük şelale ile 16 metre yüksekliğinde büyük bir şelale bulunan Gavur Deliği Kanyonu, her haftasonu doğa tutkunlarını ağırlıyor.

Doğaden Denizli Doğa Yürüyüş Spor Kulubü Derneği ve Fethiye Mortırnaklar Kulubünden gelen grup,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Akay Dağcılıktan Abdülmelik Akkan ve Çameli Belediyesi Turizm Danışmanı İbrahim Putgül eşliğinde Emecik Kanyonu'nu gezen grup keyifli saatler geçirdiler.

Turizm Danışmanı İbrahim Putgül;Kanyonun normal hızda 5 saatte gezilebildiğini söyleyen İbrahim Putgul, "Kanyonu gezenler dağların içinden çıkan buz gibi berrak sularının içerisinde hem serinliyor, hem de doğanın hazırladığı setleri suyla mücadele ederek aşarak, unutulmaz bir macera yaşıyorlar. Kanyon son yıllarda doğa tutkunlarının uğrak yeri haline geldi. Belediye olarak biz de kanyonun tanıtımı için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Kafile Emecilk Kanyonun, dağların içinden çıkan buz gibi berrak sularının içerisinde gezerek unutulmaz bir macera yaşadılar.

Yaklaşık 3 saatlik bir yürüyüş sonrası Kanyonun sonunda bulunan 30 metrelik şelalede hatıra fotografı çektirdiler.Haber / Fotoğraf : Sezgin Özdemir - ÇAMELİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.