Doğal Gaz Kullanırken Bunlara Dikkat Edin

Doğal Gaz Kullanırken Bunlara Dikkat Edin

Enerya Denizli Gaz Dağıtım AŞ, hava sıcaklıklarının düşmesi ile beraber doğal gaz abonelerini kışa hazırlık ile alakalı bilgilendirdi.

A+A-

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile beraber Denizli’de kışa hazırlıklar da başladı. Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Akif Tulukcu, güvenli ve ekonomik doğal gaz kullanımı ile alakalı abonelere bilgi verdi.

Enerya Denizli Bölge Müdürü Akif Tulukcu, temel kurallara uyulursa kullanılan doğal gazın güvenilir, konforlu ve ekonomik bir yakıt olduğunu, 2018’in sonu itibari ile ortalama 2 bin km hat imalatına ulaşılacağını, abonelerin kış aylarında doğal gaz kullanmaya başlamadan evvel bacalarının ve bağlantı noktalarının çekiş kontrollerini yetkili kurumlara kontrol ettirmelerini ve kombi bakımlarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini söyledi.

Doğal gaz ekonomik bir yakıttır

Doğal gazın ekonomik bir yakıt olduğunu ifade eden Tulukcu, tasarruflu doğal gaz kullanımı ile alakalı önerilerde bulundu. Tulukcu, kombinin ev dışındayken ya da gece ekonomik ayarda kullanabileceğini, kombinin 1 derece düşük sıcaklığa ayarlandığında senede ortalama 100 TL tasarruf edilebildiğini, mobilyaları radyatörlerin önüne yerleştirmeyip radyatörlerin üstünde çamaşır kurutulmazsa ısı kaybının önleneceğini ve binanın dış yalıtımlı olmasının da çok önemli olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.