Doğru Bir İş Yapıldığının Göstergesi

Doğru Bir İş Yapıldığının Göstergesi

Pamukkale Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 4. Proje yarışmasında Sosyo ve Kültürel Belediyecilik Uygulamaları dalında ‘Sosyal Market’ ile 2. Ödülünü aldı.

A+A-

Pamukkale Belediyesi Sosyal Market 24 belediyenin 83 projesi içinde Sosyo Kültürel Belediyecilik kategorisinde 2. Ödülünü aldı. 1978 senesinde kurulmuş olan ve 74 üye belediyesi bulunan Akdeniz Belediyeler Birliği’nin bu sene 4. Organize edilen geleneksel proje yarışmasında, Pamukkale Belediyesi de ödül aldı. Antalya’da yapılan ödül töreninde alanında uzman kişilerden meydana gelen jürinin seçtiği değişik kategorilerde projeler sahiplerine ulaştı.

 

24 BELEDİYE 83 PROJE KATILDI

 

Gelenekselleşen yarışmada, Sosyo ve Kültürel Belediyecilik Uygulamaları Kategorisinde ‘Pamukkale Belediyesi Sosyal Market’ine 2.ikincilik ödülü geldi. Geçtiğimiz senenin Nisan Ayı’nda, Akdeniz Belediyeler Birliği’ne Belediye Meclisi kararı ile üye olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 belediyenin 83 projesi arasından belediyeye gelen ödülün kendilerini çok doğru bir iş yaptıklarını bir defa daha gösterdiğini, ilk kez katıldıkları bir proje yarışmasında sosyo kültürel belediyecilik uygulaması kategorisinde sosyal marketin vasıtası ile Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ikincilik ödülüne layık görüldüklerini ifade eti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Önemli bir ödül olarak değerlendiriyorum. Çünkü sosyo kültürel anlamda başlattığımız birçok belediyede olmayan sosyal market uygulamasını Pamukkale ilçesinde uygulamaya iki yıl önce başladık. Bugüne kadar 1300 vatandaşımıza sosyal kart dağıtımı gerçekleştirdik. Bunların aktif olanı 600. Amacımız Pamukkale ilçe sınırlarımız içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın tenceresinin kaynaması. Onların derdine bir nebze de olsa derman olabilmekti, derdiyle dertlenebilmekti. Ve bu sistemin her geçen gün daha da iyiye gittiğini görmekteyiz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Bu proje vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz değerin karşılığı olduğunu düşünüyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden sonra bize layık görülen ikincilik ödülünün, hele de yeni kurulan bir belediye iken anlamının büyük olduğunu düşünüyorum. Ben emeği geçen belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, gıda bankacılığı sistemi ile çalışan bu uygulamamıza destek veren hayırseverlerimize buradan çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de inşallah yeni dönemimizde de bu uygulamanın geliştirilerek daha iyi noktaya getirileceğini vatandaşlarımızın bilmesini istiyorum. Bu ödülüne belediyemiz adına almış bulunmaktayım. Hayırlı olmasını temenni ediyorum”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.