DTB Başkanı Tefenlili'den Erken Seçim Açıklaması

DTB Başkanı Tefenlili'den Erken Seçim Açıklaması

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili dün açıklanan erken seçim ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet tarafından alınan “erken seçim” kararı ile alakalı bir değerlendirmede bulundu. Başkan Tefenlili, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını dileklerini iletti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi soncunda çıkan “Erken Seçim” kararı ile alakalı değerlendirme yapan DTB Başkanı İbrahim Tefenlili açıklamasında,  “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını doğru bulduğunu ve saygıyla karşıladığını, piyasaların bir beklenti içine girmiş olduğunu ve ortada belirsizlik göründüğünü dile getirdi.

 

İş Dünyası Belirsizliği Sevmez

İş dünyasının belirsizlik karşısında daima tedirgin olurken, istikrar ve güven ortamını da benimsediğini vurgulayan DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, seçim kararının belirsizliği ortadan kaldıracağını ve iş dünyasının önünü daha rahat göreceğini, belirterek yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum, sözleri ile açıklamasına son verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.