DTB İlk Toplantısını Yaptı

DTB İlk Toplantısını Yaptı

Denizli Ticaret Borsası Meclisi, Meclis Başkanı İbrahim Yayan’ın Başkanlığı’nı yaptığı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Meclis Başkanı Yayan üyelerin oyları ile seçilen yeni meclisi tebrik etti, 4 senelik görev süresi boyunca tüm meclis ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 

1 Nisan tarihinde gerçekleştirilen seçim ile gelen DTB Meclisi, ilk toplantısını Denizli Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonunda yaptı. Toplantıda konuşma yapan DTB Meclis Başkanı İbrahim Yayan, meclis üyelerini tebrik etti ve tüm meclis ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 

Başkan Yayan Denizli Ticaret Borsası olarak, her zaman, Denizli’nin kalkınması, ildeki tarımın gelişmesi, üreticilerin ve tüccarların emeklerinin karşılığını alabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini, lobicilik faaliyetleri ile üyelerin sorunları ile beraber, şehrin çözüm bekleyen sorunlarını Ankara’daki ilgili bürokratlara aktardıklarını, sorunların takipçisi olduklarını, geçmiş dönemde, hem ülkemiz, hem de ilimiz için büyük öneme sahip projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Dışa Bağımlılık Azaltılacak

Ceviz, Nohut Islahı Projemiz gibi devam eden projeleri başarı ile sonuçlandırıp, cevizde ve nohutta dışa olan bağımlılığı azaltıp, milli ekonomiye katkı sağlamış olacaklarını ifade eden Yayan, borsa olarak; ülkenin, şehrinin, üyelerin, üreticilerin ekonomik anlamda gelişmesi, kalkınması için ihtiyaç duyulan projelerin, çalışmaların takipçisi olacaklarını, ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini 4 sene, üyeler ve Denizli için hizmet etme fırsatımız olacağını belirtti ve meclisin ve yönetim kurulunun bu fırsatı iyi değerlendireceğine inandığını, meclise ve yönetim kuruluna bu süreçte başarılar dilediğini söyledi.

 

DTB Meclis Başkanı İbrahim Yayan’ın açılış konuşmasının ardından toplantı gündemleri ele alındı ve Meclis görev dağılımları yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.