DTO Başkanı Erdoğan Çivril'i Ziyaret Etti

DTO Başkanı Erdoğan Çivril'i Ziyaret Etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’nin Çivril İlçesi’nde bir dizi ziyaret yaptı.

A+A-

DTO, ilçelere açıldı… Denizli Ticaret Odası  Başkanı Uğur Erdoğan, DTO’nun ABİGEM Denizli, KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ve Çivril Kadınlar Derneği ile iş birliğine gidip Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yaptığı girişimcilik eğitimlerinin son gününde kursiyerleri yalnız bırakmadı.

 

Başkan Erdoğan, şimdiden 90 başvuru almış olan girişimcilik eğitiminin ilk grup mezunlarına “Hayal kurun… Hayaller olmadan, başarıya ulaşmak söz konusu olamaz! Ben, 30 yıldan beri hayal kurup, koşturuyorum. Bugün bulunduğum yeri ve işi de buna borçluyum.” şeklinde seslendi.

İlk Defa Bir İlçe'de Eğitim

DTO tarafından ilk defa bir ilçede organize edilen girişimcilik kursundan sonra Başkan Erdoğan, Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Ertuğrul Mutlu, ilçedeki bazı esnaflar ile Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’i de ziyarette bulundu.

 

Başkan Erdoğan, ilk olarak, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Ertuğrul Mutlu ile Denizli Ticaret Odası Meclis Üyesi Mehmet Celep ile birlikte, Denizli Ticaret Odası öncülüğünde Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen girişimcilik eğitiminden faydalanan kursiyerleri ziyarette bulundu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.