DTO'dan Polis Günü Kutlaması

DTO'dan Polis Günü Kutlaması

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 173'üncü kuruluş yıldönümünü kutlaması ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutladı ve gece gündüz demeden, 24 saat boyunca halkın huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan polisleri, özverili çalışmalarından ötürü tebrik ettiğini dile getirdi.

Polis Teşkilatı'nın iyi eğitimli kadrolarından dolayı insanların can ve mal güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığını vurgulayan Başkan Erdoğan, güvenli bir ortamın sağlanması ile başarının da beraberinde geldiğini, Emniyet güçleri sayesinde gerek iş gerek ise özel yaşantımızda kendimizi huzurlu ve güvende hissettiğimizi, Polis Teşkilatının, kuruluşundan günümüze kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveri ile yerine getirdiğini dile getirdi.

Başkan Erdoğan sözlerini, “Bu duygu ve düşüncelerle, her mensubuna tek tek teşekkür etmeyi bir borç bildiğim Polis Teşkilatı'mızın, 173'üncü yıldönümünü kutluyorum” şeklinde tamamladı.

Erdoğan bunun yanında, vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayarak şehit düşen polislere Allah'tan rahmet, ülkesi için yaralanıp gazi olmuş polislere de acil şifalar diledi. Başkan Erdoğan, onlara ve ailelerine şükran borçlu olduklarını, onlar için ne yapılsa da az olduğunu ve onların, milletin bağrından çıkmış gerçek kahramanlar olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.