DTO'nun Büyük Çıkarması

DTO'nun Büyük Çıkarması

DTO'nun Büyük Çıkarması

A+A-

Denizli Ticaret Odası (DTO)’na kayıtlı 50 firmanın temsilcileri, inşaat sektöründeki yenilikleri takip etmek için Almanya’ya gitti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın başkanlık ettiği heyet, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile de görüşecek.

Sektörlere yönelik fuarlarda yurt içi ya da yurt dışı ayırt etmeksizin üyelerine öncülük eden Denizli Ticaret Odası, bu kez 20-23 Şubat 2018 tarihlerindeki Bautec Berlin 2018 Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na özel bir organizasyon düzenledi. İki yılda bir gerçekleştirilen fuarda, Denizli’den 50 firmanın temsilcisi, yeni teknoloji ürünlerle ilgili araştırma ve incelemede bulunacak.

Aynı heyet, iş birliği gerçekleştirmek üzere Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile de toplantı yapacak.

DTO’NUN 50 ÜYESİ ALMANYA’DA

Denizli’den karayolu ile İzmir’e, oradan da havayoluyla Almanya’ya hareket eden fuar ve iş gezisi heyetine, DTO Başkanı Uğur Erdoğan önderlik ediyor. Başkan Erdoğan, yola çıkmadan önce yaptığı açıklamada, inşaat sektörünün Türk ekonomisi açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. Üyelerinden gelen talep doğrultusunda Almanya’daki fuara katılma kararı aldıklarını belirtti. İnşaat sektörünün önemli bir istihdam kaynağı olduğunu da vurgulayan Başkan Erdoğan, “Bu sektörü, hizmet aldığı iş kollarıyla birlikte değerlendirdiğimizde, çok geniş bir kesime hitap etmektedir. İşgücü, teknoloji ve ekipman bakımından çok güçlü olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız, iki yılda bir Almanya’da düzenlenen fuara gitmek istediklerini bildirince, gerekli duyuru ve hazırlığı yaparak yola çıktık. Girişimcilerimiz, Berlin’deki fuarda inşaat ve yapı sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip edecek. Ayrıca, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile de biraraya gelecek. Hem fuarın hem de toplantımızın ilimiz ve ülkemiz için verimli sonuçlar sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.