Duayen İşadamı Esat Sivri PAÜ’de

Duayen İşadamı Esat Sivri PAÜ’de

Duayen İşadamı Esat Sivri PAÜ’de

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile PAÜ Turizm Seyahat Topluluğu’nun birlikte düzenlediği söyleşiye duayen İşadamı Esat Sivri konuk oldu.

Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen girişimcilik konulu söyleşiye konuk edilen duayen İşadamı Esat Sivri, girişimcilik hakkında deneyimlerini ve kariyer tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Topluluk Başkanı Birce Bahçeci’nin sunuculuğunu yaptığı söyleşinin açılış konuşmasını ise PAÜ Turizm Seyahat Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Necmi Özdemir yaptı. Öğr. Gör. Necmi Özdemir yaptığı konuşmada, Girişimciliği kar amacıyla riski üzerine alan kişi olarak tanımladı. Öğr. Gör. Necmi Özdemir, ‘Bugün Denizli’nin ilk Fabrikatörü Duayen İşadamı Esat Sivri’yi PAÜ Turizm ve Seyahat Topluluğu olarak Pamukkale Üniversitesi Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ şeklinde konuştu.

Duayen İşadamı Esat Sivri, aile büyüklerinin ve kendisinin kariyer özgeçmişleri ile iş hayatındaki girişimcilik deneyimlerini paylaşarak, öğrencilere iş hayatında girişimcilikte dikkat edilmesi gereken nüansları anlattı.

İş hayatına dair girişimcilik tecrübelerini öğrencilerle paylaşan İşadamı Esat Sivri konuşmasının sonunda, konuyla ilgili öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Etkinliğin sonunda günün anısına, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuray Selma Özdipçiner, ‘Girişimcilik’ konusunda engin tecrübelerini paylaşan Esat Sivri’ye teşekkürlerini sunarak, günün anısına kendisine teşekkür belgesi takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.