Düğün Davetiyesi mi lazım?

Düğün Davetiyesi mi lazım?

Düğün Davetiyesi Fiyatları

A+A-

Özel günlerinizi ölümsüz kılan; hayal ettiğiniz davetiyelerinizi gerçeğe dönüştüren; tüm davetiye özelliklerini belirttikten sonra komple sayı basımını değil de deneme davetiyesini basan ve çifte sunan; kayra davetiye; düğün davetiyesi denilince akla gelen ilk isimdir. Baş harflerinizin yazdığı, klasik görünümlü davetiye modellerinin yanında bir de farklı davetiye renkleri ve seçenekleri de sizler için hazırlanır.

Düğün Davetiyesi Renkleri Düğün davetiyesi renkleri kişisel tercihlere uygun olarak hazırlansa da; düğün ortamına, kişinin aile yapısına, davetiyenin gönderilmesi gereken kişilerin sosyal alanlarına ve beklentilerine göre de tasarlanmalıdır. Bu sebep ile; kişisel tercihlerin aynı zamanda en olabilir hale getirildiği kayra davetiye de; ne sizlerin istekleri geri kalır nede aile büyüklerinin beklentileri etkisiz kabul edilir.

Düğün Davetiyesi Fiyatları

Düğün davetiyesi fiyatlarına bakıldığında; kullanılan kağıt kalitesi, davetiyede ekstra olarak yer alan ürünler ve eklentiler gibi ekstra durumların fiyat farklılıklarına yol açtıkları görülür. Ancak kayra davetiye; hem uygun hem de kaliteli ve şık ürünleri siz müşterilerinin en özel günleri için kusursuzca hazırlamaktadır. www.kayradavetiye.com adresini ziyaret edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.