Dünya Yetimler Günü Unutulmadı

Dünya Yetimler Günü Unutulmadı

Sarayköy Belediyesi, Dünya Yetimler Günü münasebeti ile iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde konuşan Başkan Özbaş, kendisinin de bir öksüz olarak burada olmaktan ve beraber oruç açmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu söyledi.

A+A-

Sarayköy Belediyesi, Dünya Yetimler Günü nedeni ile yetim ve öksüzlere iftar yemeği organize etti. Sarayköy Çok Amaçlı Belediye Salonunda yapılan iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

Belediye Başkanı Özbaş ve eşi Esin Özbaş, iftardan önce masaları bir bir gezerek misafirlere “hoş geldiniz” dedi.

“Bende Öksüzüm”

Yemekten sonra yaptığı konuşmada Başkan Özbaş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Ramazan ayının 15. gününde tüm Türkiye’de öksüz ve yetim kardeşlere iftar yemeği verildiğini, kendisinin de bir öksüz olarak burada olmaktan ve beraber oruç açmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu, devletin başkanlığında belediyelerin gücü ve desteği ile artık Türkiye’de kimsenin yalnız kalmadığını, kendilerinin de Sarayköy’de gönül alıcı hizmetler yapmaya, vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Özbaş, Ramazan Ayı’nın paylaşma, yardımlaşma ve birlikteliğin sağlanması için bir fırsat olduğunu, davete icabet etikleri için herkese teşekkür ettiğini ve Ramazan Aylarının mübarek olamsını diledi. 

Dinleyerek Not Aldı

Misafirlere pamuk şeker, karlı şurup ve çayın da ikram edildiği iftar yemeğinde Başkan Özbaş, bir bir masaları gezip sorun ve istekleri dinleyerek, notlar aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.