Dünyanca Ünlü Dans Grubu Denizli’ye geliyor

Dünyanca Ünlü Dans Grubu Denizli’ye geliyor

Dünyanca Ünlü Dans Grubu Denizli’ye geliyor

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tataristan Cumhuriyeti Halk Dansları Topluluğunu ağırlıyor. Sergiledikleri performansla dünya çapında ün kazanan Tataristan Cumhuriyeti Halkların Dostluğu Şarkı ve Dans Topluluğu Denizliler için görsel bir şölen sunacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tataristan Cumhuriyeti Halk Dansları ve Sanatçıları Topluluğu’nu Denizlililerle buluşturuyor. 75 yıllık bir maziye sahip olan Tataristan Cumhuriyeti Halkların Dostluğu Şarkı ve Dans Topluluğu, Tatar halkının atadan kalma milli geleneklerini, müziğini, dansını, kültürünü ve diğer sanatsal dallarını en üst düzeyde temsil ediyor.

Ortaya koydukları ilgi çekici performansları ve başarılı konserleri ile Rusya başta olmak üzere; Fransa, Tunus, Almanya, İngiltere, Japonya, Çin gibi bir çok farklı ülkede uluslar arası festivalde yer alan topluluk bu kez Denizlili sanatseverler için geliyor. 19 Ağustos Cumartesi günü saat: 21.00’de Adalet Parkı’nda yapılacak etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edilirken, program ücretsiz olarak izlenebilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.