Eceli Kendisi Çağırdı

Eceli Kendisi Çağırdı

Denizli ilinin Kale ilçesinde dün meydana gelen olayda 39 yaşındaki genç, tüfeğin ateş alması sonucunda yaşamını yitirdi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli’nin  Beyağaç ilçesi Karayayla Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 1979 doğumlu Erkan Alakoyuncu, traktör ile tütün amelesi bırakmak amacı ile gitmiş olduğu tarladan dönerken Kale ilçesinin Kapuz mahallesinde yanında bulunan tüfek bir anda ateş aldı.

Göğsüne Denk Geldi

Saat 23.00 sularında gerçekleşen olayda tüfekten çıkanlar saçmaların Erkan Alakoyuncu’nun göğsüne ve kalbine denk geldiği dile getirildi. Kazayı görenlerin yardıma koşmaları ve sağlık ekiplerine haber etmeleri bir oldu. Olay yerine hızlı bir şekilde giden sağlık ekipleri Alakoyuncu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ettiler. Erkan Alakoyuncu'nun cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna sevk edildi.

39 yaşında olan Alakoyuncu, bugün Karayayla Mahallesi’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Karayayla Mahallesi mezarlığına gömüldü. Erkan Alakoyuncu’nun eşinden boşandığı ve 2 çocuk sahibi olduğu ifade edildi.

Erkan Alakoyuncu’nun ölümü ile alakalı savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı da gelen bilgiler arasında. Meydana gelen bu üzücü olay Ekran Alakoyuncu'nun yakınlarını yasa boğdu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.