Efsane Doktor Denizli'ye Veda Etti

Efsane Doktor Denizli'ye Veda Etti

2011 yılından beri Denizli Devlet Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi alaninda görev yaptım. Son 5 yıl da Denizli Devlet Hastanesi gibi bölgenin en büyük hastanesinde Bashekim ve Yönetici görevinde bulundum.

A+A-

Op.Dr. Kadir Gökhan Sackan sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal Veda Mektubu...

Denizlim...Hakkını Helal Et...

Bu süreçte, Saglik Bakanimiz in görevlendirmesi ile Afrikada Mogadishu Recep Tayyip Erdogan Egitim Arastirma Hastanesinde calismalarda bulundum.

Avrupada Arnavutluk da Saglik Bakanlığı teknik ekibi olarak saglikta donusum calismalarinda görev aldım.

Asyada Pakistan Pencap Eyaletinde Recep Tayyip Erdogan Hastanesinde ve ülkede saglikta dönüşüm çalışmalarında görev aldım.

Son olarak Sudan da Nyala Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmistim.

Ben DENIZLININ bir EVLADIYIM. Memleketimde elimden geldiğince hastalarima mahcup olmamak için çok gayret ettim. Samimiyetle çalıştım uzerimde emegi olan buyuklerime, aileme mahcup olmamak için. Cenab i ALLAH'a mahcup olmamak için çok dua ettim.

Şimdi nasipse Cumhurbaskanimizin Hayalimdeki projeler dediği, Geçen haftalarda da Sayin Başbakanımız ve Sayin Saglik Bakanimiz tarafından açılışı yapılan, SEHIR HASTANELERININ Türkiyede ilk yöneticisi ve BASHEKIM olarak onemli bir gorevle buyuk bir sorumluluk aldim.Ayni sekilde mahcup olmamak icin cok calisacagim.

Memleketim Denizlide çalışırken, bu memleketin bir evladı oldugumu sagolsun gerek hastalarim, gerek dostlarim hep hissettirdi. Yurtdışı gorevlerindeki gibi SEHIR HASTANELERINDEDE başarılı bir çalışma çıkaracağım ve MEMLEKETIME zaman içinde bilgi ve tecrübe birikimimi arttırarak ileriki zamanlarda IYI bir EVLAT olarak daha faydalı olacagim. 

Uzerimde hakkı olan, büyüklerinden, meslektaşlarından, dostlarımdan, anne ve babamdan HELALLİK sterim.

Op.Dr. Kadir Gökhan Sackan

Doktor Saçkan'ın Baş hekimliğini yapacağı ISPARTA ŞEHİR HASTAHANELERİ VİDEOSU...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.