Eğitim Hayatı İle Örnek Oldu

Eğitim Hayatı İle Örnek Oldu

Pamukkale Üniversitesi Kadın ve Demokrasi Topluluğu’nun yaptığı Beni Benden Dinle isimli kariyer söyleşisinin konuğu olan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ öğrencilere kariyer hayatları için yön gösterici tavsiyeler verdi.

A+A-

PAÜ Kadın ve Demokrasi Topluluğu’nun Başkanı Ayşenur Ok yapmış olduğu konuşmada organize etmiş oldukları Beni Benden Dinle isimli etkinlik dizisini öğrencilere başarının anahtarını ve deneyimlerini akademisyenler tarafından aktarılması amacı ile yaptıklarını ifade ederek, katılımlarından ötürü Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a teşekkürlerini iletti.

Bilinmeyenleri Anlattı

Yapılan söyleşide Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, adım adım ilkokuldan eğitim öğretim hayatından rektörlüğe uzanan kariyer hayatını, akademisyenlikte yaşamış oldukları birçok deneyim ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

Konuşmasında alanında uzman iyi eğitim almış bireylere bu toplumda her daim her alanda ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yaptığı her işi sevip yaptığını ve bu sebeple hiçbir seçiminde pişmanlık duymadığını belirtti. Öğrencilere, başarının yoğun bir gayret sonrasında elde edilebildiğini özellikle dile getiren Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencilik senelerinde olduğu gibi şimdi de Pamukkale Üniversitesi Rektörü olarak öğrencilere iyi bir gelecek hazırlamak gayreti ile üniversite yönetimi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Söyleşiden sonra Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ öğrencilerin sorularına cevap verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.