Eğlence Aktepe ve Karakova’da Sürüyor

Eğlence Aktepe ve Karakova’da Sürüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından yaz tatilinde olan çocuklara yönelik yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta sonunda Karakova ve Aktepe mahallelerinde olacak.

A+A-

Her hafta Cuma ve Cumartesi akşamlarında değişik mahallelerde yapılan etkinlikler bu hafta Karakova ve Aktepe mahallelerinde olacak. 3 Ağustos Cuma akşamı Karakova Mahallesi’ndeki Karakova İlkokulu bahçesinde kurulacak olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” standı 4 Ağustos Cumartesi günüyse Aktepe’de olacak. Aktepe Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesinde çocukların zevkle eğlenecekler. Halat çekme, çuval yarışlarının yanında yüz boyama, çocuk oyun grupları, palyaçolar ile eğlenecek olan çocuklara, pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramları da yapılıyor.

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ 

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, her hafta sonunda 2 mahallede yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlencesinde çocukların mutluluklarını gördüklerini dile getirerek  kendilerinin her daim çocuklar gülerse dünyanın da güleceğini söylediklerini, kendilerinin ilçedeki çocukları mutlu etmek amacı ile geçtiğimiz yaz aylarında olduğu gibi bu sene de şenlik yaptıklarını,  onların mutluluklarını ve sevinçlerini görmenin kendilerini de çok mutlu ettiğini,  bu hafta sonunda da Cuma akşamı Karakova, Cumartesi akşamı da Aktepe’de kurulacak olan alanlarda çocuk oyun gruplarının, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların çocukları beklediğini,  çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini hedeflediklerini ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklere tüm halkı beklediklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.