Eğlence İki Mahallede Sürüyor

Eğlence İki Mahallede Sürüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklara yönelik yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta 2 mahallede gerçekleştirilecek.

A+A-

Pamukkale Belediyesince ilçe halkının sosyal hayatına alternatif seçenekler sunmak amacı ile başlatılmış olan etkinliklerden bir tanesi i olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlenceleri tüm hızla sürüyor. Her hafta Cuma ve Cumartesi akşamları değişik mahallelerde yapılan etkinlikler bu hafta 28 Eylül 2018 Cuma günü Karahayıt Mahallesi’nde Pamukkale Belediyesi ek hizmet binasının önünde, 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Pelitlibağ Mahallesi’nde Hacı İbrahim Demirören Cumhuriyet İlkokulunun bahçesinde yapılacak.

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaz aylarından beri her hafta sonu 2 mahallede yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlencesinde çocukların yüzlerinde ki mutluluğu gördüklerini ve çok mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Gürlesin, ilçede tüm vatandaşların  gönüllerine dokunmaya çalıştıklarını, çocuk şenlikleri ile de çocukların yüzlerini güldürdüklerini, bu hafta sonunda da Cuma akşamı Karahayıt saat 20.00’de, Cumartesi akşamında da Pelitlibağ’da saat 19.30’da kurulacak olan şenlik alanında çocuk oyun gruplarının, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlara çocukları beklediklerini ve çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini hedefledikleri etkinliklere tüm halkın beklediklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.