Ekmek fırınlarına gramaj ve sağlık denetimi

Ekmek fırınlarına gramaj ve sağlık denetimi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri,ilçede faaliyet gösteren 28 ekmek fırınına gramaj ve sağlık denetimi düzenledi. Denizli’de geçen hafta 250 gram ekmeğin fiyatı yapılan zamla 1 liraya yükseltilmişti.

A+A-

Merkezefendi ilçesinde Belediye Zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında gramaj ve sağlık kontrolleri düzenlendi. Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ilçede faaliyet gösteren ekmek fabrikalarında üretilen ürünlerin gramajları ile iş yerlerindeki personellerin hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı konularında denetimler yapıldı.

Denetimlerde ekmek fırınlarında eksik gramajda ekmek çıkmazken, bu iş yerlerinde çalışan personellerinde hijyen kurallarına uyulduğu tespit edildi. Yapılan denetimlerler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ”Belediye zabıta ekiplerimiz tarafından ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarımızda yapılan denetimlerde hiçbir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Bu konuda hassasiyet gösteren ve vatandaşlarımıza sağlıklı ürünler sunan fırıncı esnafımıza teşekkür ediyor, bu çalışmaların devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.