Emeklerini Fuarda Sergilediler

Emeklerini Fuarda Sergilediler

Pamukkale İlçesine bağlı olan Fatih Mahallesindeki Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Öğrencileri  ”TÜBİTAK 4006” projesi çerçevesinde Bilim Fuarı yaptılar.

A+A-

Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Müdürlüğü’nce öğrencilerin araştırma yapıp ve yaşayıp öğrenmeye istekli olan merak eden, sorumluluklarının farkında olan bireyler yetiştirmek, onların kendilerini ifade etme becerilerine katkıda bulunmak, bilimin gerçek hayatta var oluşunu göstermelerine fırsat sunmak amaçları ile Bilim Fuarı organize edildi.

Öğretmenler Nezaretinde

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için okulda 68 öğrenci, proje danışman öğretmenlerinin gözetimi altında planlı, programlı bir biçimde, titizlikle projelerini hazırladı. Proje çalışmaları, başladığından bu yana okul öğretmenlerinden Sema Taner tarafından izlendi. Hazırlanmış olan Projeler Okul Bahçesinde yapılan açılış töreni ile katılımcıların beğenisine sunuldu.

 

Açılış törenine, Okul Müdürü Mustafa Öztürk, Hayırsever İşadamı Hamdi Cin, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda veli katılımda bulundu.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış programı Okul Müdürü Mustafa Öztürk’ün  açılış konuşması ile sürdü. Açılıştan sonra stantları tek tek gezen katılımcılar öğrencilerin projeleri ile alakalı bilgi aldılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.