En Büyük Teşekkür Onlara

En Büyük Teşekkür Onlara

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri neticelerini  değerlendiren Başkan Osman Zolan,  kazananın milli irade ve demokrasi olduğunu vurguladı.

A+A-

Başkan Osman Zolan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri hakkında değerlendirmede bulundu. Başkan Zolan, seçim süreci boyunca gece gündüz demeksizin, fedakar bir şekilde görev alan herkese teşekkürlerini sundu. Başkan Zolan, Başta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ettiğini, bir defa daha;  Erdoğan’ın yolunda, milletin emrinde, gece gündüz demeksizin hizmet aşkı ile çalışmaya devam edeceklerini,  bunun gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını, Denizli’nin, ülkenin bu hizmet aşkı ile kalkınmaya devam edeceğini belirtti.

 

Başkan Zolan, ülkenin menfaati dendiği zaman aynı güzellik altında buluşmayı başarmış olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve gönül vermiş olan ülkücü kardeşlere çok teşekkür ettiğini, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye de çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

Muhteşem bir zafer

 

Cumhur ittifakının büyük bir zafer yazdığını belirten Başkan Osman Zolan, bu seçimin kaybedeninin olmadığını, kazananın demokrasi olduğunu, milli iradenin olduğunu,  Aziz Türk milletinin kendisine gece gündüz hizmet edenlere bir defa daha sahip çıktığını dile getirdi.

 

Teşekkürün en büyüğü vatandaşlara

 

Denizli’de seçim çalışmalarında büyük fedakarlık yapıp gece gündüz demeksizin çalışan başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci olmak üzere milletvekili adayları, tüm teşkilat üye ve yönetimine teşekkürlerini sunan Başkan Osman Zolan, teşekkürün en büyüğünün de vatandaşlara olduğunu,  inandıklarını, oy verdilerini, iradelerini ortaya koyduklarını ve bu muhteşem zaferin altına imza attıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.