En Önemli Unsur

En Önemli Unsur

Başkan Osman Zolan'dan 24 Temmuz Basın Bayramı münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmış olmasının 110.  yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı paylaştı.  Başkan Zolan, mesai kavramı gözetmeksizin, gecelerini gündüzlerine katarak halkın doğru haber alma özgürlüğü amacı ile çalışmakta olan basının, demokrasinin en önemli güvencesi olduğunu belirtti.

 

Türk basınında sansürün kaldırılmış olmasının 110. yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yerel ve ulusal tüm gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramlarını tebrik etti.  Doğru, ilkeli, tarafsız bilgi ve güvenilir haber akışını sağlamış olan basın mensuplarının demokrasiler için vazgeçilmez olduklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, sağlıklı toplum ve güçlü demokratik devletlerin en mühim unsurlarından olan basın mensuplarının varlığının kendilerini, toplumu ve geleceği aydınlattığını, mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz halkın doğru haber alma özgürlüğü için çalışan basının, demokrasinin en önemli güvenceleri olduğunu belirtti.

 

Başkan Zolan’dan basın mensuplarına teşekkür

 

Denizli ilinde devam ettirilen ve tamamlanmış olan projelerin anlatılmasında kendilerine destek olan basın mensuplarına teşekkürlerini sunan Başkan Zolan, şehir için hayata geçirdikleri tüm hizmet ve faaliyetlerde de,  gazetecilerin mesai kavramı gözetmeden kendileri ile beraber çalıştığını, seslerinin tüm dünyaya ulaşmasını sağladıklarını, Denizli’yi dünya şehri hedefine ulaşmada önemli katkılar sağlayan ve her daim desteklerini hissettikleri değerli basın mensuplarının çalışmalarında başarılar dilediğini ve 24 Temmuz Basın Bayramı'nı en içten duyguları ile tebrik ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.