Enerya, 26 yetkili firmaya plaket verdi

Enerya, 26 yetkili firmaya plaket verdi

Enerya, 26 yetkili firmaya plaket verdi

A+A-

Enerya, 7 Mart 2018 Çarşamba günü düzenlediği “İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı”nda ikinci sertifika dönemine geçen 26 yetkili firmaya plaket verdi.

 

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Enerya, 7 Mart 2018 Çarşamba günü Denizli’de düzenlediği “İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı”nda Yetkili İç Tesisat Firmaları ile bir araya geldi. İkinci sertifika dönemine geçen 26 yetkili firmaya plaket verilen toplantının açılış konuşmasını yapan Enerya Denizli Bölge Müdürü Akif Tulukcu, Enerya’nın 10 kentte 1 milyon 200 bini aşkın aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğunu belirterek, “Denizli’de bu yıl sonunda yaklaşık 250 bin aboneye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Enerya’nın öncü rolüyle enerji sektöründeki ilkleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Tulukcu, şöyle konuştu: “2017 yılında Denizli’de genişleme bölgelerimizde yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. 2017 yılında Sarayköy, Serinhisar ve Acıpayam’da çalışmalarımızı sürdürdük. 2018 yılı içinde ise Tavas’daki yatırımlarımız hızla devam edecek, 2019’un ilk aylarında abonelerimizi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturacağız.”

 

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla abonelerinin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarını önemsediklerini belirten Akif Tulukcu, yetkili firmalara tesisat dönüşümü sırasındaki işbirlikleri için teşekkür etti.

 

Enerya İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk, toplantıda yaptığı konuşmada Ocak 2017’de revize edilen TSE 7363’ün ilgili maddelerine ilişkin bilgi verdi. Toplantı sonunda ikinci sertifika dönemine geçen 26 yetkili firmaya plaketleri Bölge Müdür Akif Tulukcu ve MMO Denizli Şube Başkanı Tefik Demirçalı tarafından takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.