Enerya’nın Yeni Genel Müdürü Belli Oldu

Enerya’nın Yeni Genel Müdürü Belli Oldu

2008 senesinden bu yana Enerya’da Pazarlama, Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine devam eden Arda Beştaş, 31 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Enerya Genel Müdürü görevini yapacak.

A+A-

Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun’un STFA Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevini açıklanmasından sonra Enerya Genel Müdürlüğü görevini yapması için Enerya’nın büyümesinde ve kurumsallaşmasında mühim bir rol oynayan Arda Beştaş ismi ilan edildi.

 

STFA Yatırım Holding grup şirketi şeklinde 2003 senesinde kurulmuş olan Enerya, doğal gaz dağıtımı, elektrik ticareti, doğal gaz ticareti ve yenilenebilir enerji alanlarında faaliyet gösteriyor. Enerya Enerji A.Ş, 11 ilde 30 sene süre ile doğal gaz dağıtım lisansına sahip ve yaklaşık 1.200.000 BBS aboneye hizmet sunuyor. Yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile enerji sektörünün en mühim aktörlerinden bir tanesi olan Enerya Enerji A.Ş, Türkiye çapında serbest tüketicilere elektrik hizmeti vermekte ve gittikçe yaptığı yatırımlar ile büyümeye, abonelerini konforla tanıştırmaya ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal yarar sağlamayı sürdürmekte.

 

Arda Beştaş kimdir?

 

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yapan Arda Bektaş, yüksek lisansını Southbank University London'da Uluslararası İş Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. Global Yatırım Holding ve Anadolu Grubu’nda farklı pozisyonlarda hizmet eden Arda Beştaş, Enerya’ya katılmadan evvel son olarak John's Coffee'de "Genel Müdür" unvanıyla görev yapıyordu. Evli olan Arda Beştaş’ın, bir de çocuğu var.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.