ENERYA’DAN  Kış Gelmeden Sevindiren Kampanya

ENERYA’DAN  Kış Gelmeden Sevindiren Kampanya

Denizli’de doğal gaz konforu ve ekonomisini yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdüren Enerya, kış öncesi kampanya başlattı.

A+A-

30 Kasım 2019 tarihine kadar sürecek olan kampanya, bağlantı bedelini ve güvence bedelini 3 taksitle ödeme imkanı sağlıyor.

Enerji sektörünün öncü ve lider markası Enerya, Denizli’de doğal gaz konforu ve ekonomisinin yaygınlaştırılması için kampanya başlattı. Doğal gaz abonesi olmak isteyenler 30 Kasım 2019 tarihine kadar bağlantı bedelini kredi kartına 3 taksitle, güvence bedelini ise www.enerya.com.tr adresi üzerinden kredi kartıyla 3 taksitle ödeyebilecekler.

Online Kampanya

Enerya Denizli İşletme Müdürü Zekeriya Kurşunluoğlu, Denizli’de yaklaşık 2200 km hat imalatına ulaştıklarını ve 260 bini aşkın BBS aboneye hizmet verdiklerini belirterek, “Ekonomik, güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğal gazın herkese ulaşması için çalışıyoruz. Kış öncesi Denizlilileri en uygun ödeme koşullarıyla doğal gazla buluşturmak için bir kampanya düzenledik. Doğal gaz abonesi olmak isteyenler bağlantı bedelini 3 taksitle ödeyebilecekler. Güvence bedeli için de online olarak bir kampanya başlatacağız, 15 Eylül 2019 tarihi itibarıyla  www.enerya.com.tr adresi üzerinden güvence bedeli kredi kartına 3 taksitle ödenebilecek” diye konuştu. Kurşunluoğlu, kampanyanın “İlkbahar Yaz, Sonbahar Yaz” sloganıyla sürdürüldüğünü ifade ederek, “Doğal gaz konforu ve ekonomisiyle evinize kış gelmeyecek. Çevreci ve güvenli bir yakıt olan doğal gaz ile Denizli’deki hava kirliliğinin de önüne geçeceğiz” dedi.

Doğal gaz abonesi olmak isteyen Denizlililer, kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi 444 8 429 nolu telefondan çağrı merkezini arayarak alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.