Engelli çocuklarımıza İYİ moral!

Engelli çocuklarımıza İYİ moral!

Pamukkale İYİ Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri aileleri ile birlikte Pazar gününde doyasıya eğlendi.

A+A-

Denizli'de Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ve ailelerinin de katıldığı etkinlik çerçevesinde engelli çocuklarımız doyasıya eğlendi. Pamukkale İYİ Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyona İYİ Parti yönetim kurulu üyelerinin de eşlik etmesi gözlerden kaçmadı.

Dün 16 Nisan Pazar gününde Pamukkale İYİ Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri aileleri ile birlikte hoş bir vakit geçirdiler. Engelli çocuklarımızın kendilerini daha özel hissetmeleri adına yapılan etkinlikte İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve aileler de yer aldı.

Halı Sahada Zevkli Maç

Etkinliğe ilk olarak mesire alanı içerisinde piknik yapılarak başlandı. Daha sonrasında OLEA Football Park Halı Saha Tesisleri'nde maç yapıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan halı saha karşılaşmasını aileler de yakından takip etti. Etkinlik daha sonrasında engelli çocuklarımız ile çekilen anı fotoğrafları ile güzel bir şekilde son buldu.

Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi

Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi

Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi

Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.