Engelsiz Yaşam Akademisi Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Engelsiz Yaşam Akademisi Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan bölgenin ilk ve tek sosyal tesisi özelliği taşıyan ‘Engelsiz Yaşam Akademisi’nin açılışı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tören ile yapıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak engelli kardeşler ile alakalı yalnızca 3 Aralık’ta değil, her zaman bir şeyler yapmak amacı ile hep gayret içerisinde olduklarını, böyle anlamlı bir günde, böyle güzel bir açılışta kendilerini yalnız bırakmadıkları için, heyecanlarını paylaştıkları için herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.



İçinde pek çok mesleki atölyenin olduğu ve Nevşehir’de organize edilen 2. Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi’nin ‘En İyi Uygulama Yarışması’nda ‘Sağlık ve Sosyal Hizmet Kategorisi’nde Türkiye 1. si olan ‘Engelsiz Yaşam Akademisi’nin açılışında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü, Dünya Engelliler Farkındalık Günümüzü kutluyorum. Böyle anlamlı bir günde Merkezefendi Belediyesi olarak bizler de bu açılışı yetiştirebilmek için bütün arkadaşlarımızla beraber büyük bir gayret içerisinde olduk. Böyle anlamlı bir günde, böyle güzel bir açılışta bizleri yalnız bırakmadığınız için, bizim heyecanımızı paylaştığınız için sizlere çok çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.