Engelsiz Yaşam Akademisi’nde Yerli Malı Heyecanı

Engelsiz Yaşam Akademisi’nde Yerli Malı Heyecanı

Merkezefendi Belediyesince ilçeye kazandırılan, engelli vatandaşlar için bölgenin ilk ve tek sosyal tesisi özelliği taşıyan Engelsiz Yaşam Akademisi’nde ‘Yerli Malı Haftası’ kutlandı.

A+A-

Akademiye kayıtlı olan bireylerin yaptıkları yiyecek ve içecekleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na sundular.

Geçen günlerde yoğun bir katılımla Gümüşçay Mahallesi’nde açılışı yapılan Engelsiz Yaşam Akademisi’nde, ülkemizde her sene 12-18 Aralık tarihleri arasında yerli malını teşvik etmek için yapılan ‘Yerli Malı Haftası’ kutlandı. Yapılan etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, engelli bireyler ve aileleri ile akademideki eğitmenler katılımda bulundu.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NA İKRAM ETTİLER

İçinde pek çok mesleki atölyenin olduğu Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören engelli bireyler hazırlamış oldukları yiyecek ve içecekleri Başkan Subaşıoğlu’na ikram ettiler. Daha sonra Başkan Subaşıoğlu ile engelli vatandaşlar bir süre sohbet ettiler. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde açılışını gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Yaşam Akademisi’nde, yerli malını özendirmek için engelli kardeşlerimizle beraber ‘Yerli Malı Haftası’nı kutladık. Hem beraber vakit geçirdik hem de sohbet ettik” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.