Enstitü'de İncelemeler Yaptı

Enstitü'de İncelemeler Yaptı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) yerleşkesi içinde yapımı sürdürülen Enstitü binası inşaatını gezen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ çeşitli incelemeler yaptı.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, üniversite yerleşkesi içinde inşası devam eden Enstitü binasına giderek incelemelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi,  PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı da yalnız bırakmadı.

Enstitü inşaatı ile yakın bir şekilde alakadar olan Rektör Bağ, çalışmaların son durumu ile alakalı yetkililerden bilgi aldı. Dersliklerin daha konforlu olması için gerekli çalışmaların yapılması talimatlarını veren Bağ, hassasiyet gösterilmesini talep etti.

Daha Verimli Bir Çalışma

Öğrenci odaklı bir anlayış ile çalıştıklarını idile getiren, öğrencilerin en iyi şartlarda öğrenimlerini sürdürmeleri için çalıştıklarını, enstitü binasının tamamlanması ile beraber öğrencilerin daha verimli çalışmalar yapma olanağının sağlanacağını sözlerine ekledi.

5 bin 800 metrekarelik kapalı alanda, beş katlı olarak inşa edilmiş olan Enstitü binasının önümüzdeki Kasım ayı içinde tamamlanması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.