Erbeyin: Allah bölücülere fırsat vermesin

Erbeyin: Allah bölücülere fırsat vermesin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Suruç ve Adıyaman’da yaşanan olaylardan derin üzüntü duyduğunu söyledi.

A+A-

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 31 vatandaşın hayatını kaybettiği, 106’ya yakın vatandaşımızın ise yaralandığı saldırıyı kınayan Erbeyin, şunları söyledi:    “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 31 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 106’ya yakın vatandaşımızın yaralandığı hain saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz. Yaşadığımız coğrafyada oynanan oyunlar, yürütülen politikalar ne yazık ki medeniyetin beşiği olarak kabul edilen bu coğrafyayı tam anlamıyla bir kan gölüne dönüştürmüştür.Küresel güçlerin tezgahlarıyla komşu devletler birbirine düşürülmüş, İslam  dünyası göz yaşlarına mahkum edilmiştir. Peygamberler şehri olarak bilinen, barış ve hoşgörünün adresi olan Şanlıurfa’da böylesine hain bir saldırının yapılması elbette milletçe hepimizi yaralamıştır.Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak isteyen bu tür olaylara karşı milletçe karşı koymalı ve dün olduğu gibi, bugün ve yarında bu oyunları hep birlikte bozmalıdır.Suruç’ta yaşanan bu alçak saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.Allah bu ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin.”

 

“HAİN SALDIRIYI KINIYORUM”

Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada bir askerimiz şehit olurken, 2 askerimiz de yaralanmasından duyduğu üzüntüyü de dile getiren Erbeyin, “Bugün geldiğimiz süreçte terör örgütü, imkan ve kabiliyetini ileri bir aşamaya taşımış, eylem yapma, pusu kurma ve silahlı saldırı kapasitesini daha da güçlendirmiştir. Geçtiğimiz 28 Şubat’ta Dolmabahçe’de toplanıp İmralı canisinin on maddelik ihanet metnini yol ve müzakere haritası olarak benimseyenler bölücülüğün ve terörün aldığı mesafede pay sahibi olan sorumsuzlardır” dedi. Erbeyin,  “Adıyaman'da teröristler tarafından şehit edilen askerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Şehit Başçavuş Müsellim Ünal'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.