Erdal Otçu Hiç Bu Kadar Terlememişti!

Erdal Otçu Hiç Bu Kadar Terlememişti!

Arif Yalınkaya İlkokulu öğrencileri, Kızılay Denizli Şube Başkanlığını ziyaret ederek başkan Erdal Otçu’dan Kızılay hakkında bilgi aldı. Soruları ile zaman zaman Otçu’yu terleten öğrencilerin bu yaklaşımı Başkan Otçu’yu memnun etti.

A+A-

Arif Yalınkaya İlkokulu 4 K ve 4 C öğrencileri sınıfı öğrencileri Meftune Yılmaz ve Gülderen Ayyavuz ve sınıf anneleri Rabia Varol ve Filiz Yeşil ile birlikte Sosyal Bilgiler; sivil toplam kuruluşları  konusu çerçevesinde Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu’yu ziyaret etti. Sınıf öğretmenleri ve sınıf annelerinin nezaretinde yaklaşık 50 öğrencinin katılımı ile yapılan ziyarette öğrencilerin Kızılay ile ilgili soruları zaman zaman başkan Erdal Otçu’yu terletti. Kızılay Denizli Şubesi eğitim salonunda öğrencileri kabul eden ve Kızılay hakkında genel bilgiler vererek konuşmasına başlayan Otçu, Kızılay’ın en temel prensibinin insan olduğunu, insana hizmeti her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi. Otçu, “Kızılay deyince ilk olarak insanlarımızın aklına kan alıp verme gelmektedir. Artık günümüzde Kızılay bu hizmetin yanında insanlarımıza daha faydalı hizmetlere de imza atmaya devam ediyor. 81 vilayette şubesi bulunan kurumumuz, Türkiye ve diğer Müslüman ülkelerde Kızılay, Hristiyan ülkelerde de Kızılhaç olarak bilinmektedir. Yurt içinde olduğu gibi Dünyanın neresinde bizlere ihtiyaç duyulsa çadırlarımız, aşevlerimiz, kumanyalarımız başta olmak her türlü hizmetlerle onların yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

 

BU GÜNÜ UNUTMAYACAĞIM

Göreve başlamasının ardından kendisine yönelik çok sayıda ziyaret gerçekleştirildiğini anlatan ve iki olayı hiç zaman unutmayacağını kaydeden Başkan Otçu, “Acıpayam’da bir bayan hiç yüz yüze tanışmamamıza rağmen kalkıp Acıpayam’dan buraya kadar gelerek şahsımda kurumumuzu tebrik etti. Çalışmalarımızda başarı diledi ve kendi çapında destek vereceğini söyledi. Bu ziyareti hiç unutamam. İkinci ziyarette sizinki oldu. Siz gibi değerli ve bilgili öğrencileri her zaman, her platformda anlatacağım. Sizlerin Kızılay hakkında donanımlı olduğunuzu görmek beni son derece memnun etti. Sorularınızla da Kızılay ile ilgili bilgi sahibi oldunuz. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Bizler sizlerle büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda samimi ve içten davranışlarından dolayı Başkan Erdal Otçu’ya teşekkür eden sınıf öğretmenleri ve sınıf anneleri, şube başkanlığı ve çalışanlarına görevlerinde başarı dileğinde bulundu. Ayrıca öğrenciler, ziyarette Başkan Otçu’ya çiçek vererek teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.