Erdoğan’dan Af Açıklaması

Erdoğan’dan Af Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılcahamam ilçesinde AK Parti kampı kapanışında yaptığı açıklamada MHP'nin Meclis'e getirdiği af teklifi ile alakalı olarak son noktayı koydu.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam ilçesinde yapılan 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Son Noktayı Koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada yaptığı en önemli açıklamalardan biri de son günlerin flaş gündemi af ile alakalı oldu. Son olarak ittifak üyesi MHP tarafından meclise getirilmiş olan af ile alakalı açıklamada bulunan Erdoğan, "Cezaevlerini boşaltmak için af çıkarılmaz" şeklinde konuştu.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında, AK Parti’nin medeniyet ve tarihin kendine yüklediği bu büyük davayı hep ileriye taşımayı başardığını, kendilerinin ne rütbe ne mal derdine düşmeden mukaddes yükün hamalı olmaya talip bir kadro olduklarını, toplantının sloganında önce millet önce memleket dediklerini, bir defa daha büyük AK Parti ailesinin her bir ferdine davasına sadakati için teşekkür ettiğini, insanlar gibi ülkeler ve partilerin de sınamalara maruz kaldığını, kendilerinin en kritik dönemlerde düşmanların safında yer alanlardan, onların kendilerine yönelen siyasi ve ekonomik silahlarına adeta cephane taşıyanlardan mustarip olduklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.