Erhan Akgöz'den Çok Sert Andımız Açıklaması

Erhan Akgöz'den Çok Sert Andımız Açıklaması

Türk Eğitim Sen Çivril İlçe Başkanı Erhan Akgöz sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

A+A-

Son günlerin sıcak konusu Andımız ile alakalı Türk Eğitim Sen Çivril İlçe Başkanı Erhan Akgöz’den bir açıklama geldi. Bilindiği gibi 2 gün evvel Danıştay 8. Dairesi, ilköğretim okullarında uygulanmakta olan "Öğrenci Andı"nı kaldırmış olan yönetmelik hükmünün iptaline karar vermişti. Bu karar aslında Andımız’ın okullarda yenin okunacağı anlamına gelirken bazı kesimlerden de tepkiler gelmişti. Özellikle Ak Partili Bekir Bozdağ, 'Andımız' kararı ile alakalı olarak tepki göstermiş "Danıştay anayasa ve yasayı alenen çiğnemiştir" demişti.

Sert Açıklama

Konu ile alakalı bir açıklamada Türk Eğitim Sen Çivril İlçe Başkanı Erhan Akgöz’den geldi. Alagöz resmi sosyal medya hesabında çok sert bir açıklamada bulundu.

Açıklamasına 40 sene oldu ben bildim bileli... Ahmet Kaya  çaldı... seslenmedik.... Zülfü Livaneli çaldı, Edip Akbayram, Suavi, Cem Karaca çaldı... Seslenmedik... Selda Bağcan, Grup Yorum, Kardeş Türküler, Tanita Tikaram...John Baez.... şeklinde başlayan Alagöz  bunların hepsinin bangır bangır çaldığını...Tek ses etmediklerini belirtti. Ve  “Şimdi müşteri yok satmıyor ucuz hamaset” dedi.

Türk Eğitim Sen Çivril İlçe Başkanı Erhan Akgöz  sözlerine şöyle devam etti:


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.