Eski CHP'li vekilden erken yerel seçim tarihi!

Eski CHP'li vekilden erken yerel seçim tarihi!

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, yerel seçimlerin 4 Kasım tarihinde yapılacağını iddia etti.

A+A-

2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş dan yeni bir tarih geldi. Yarkadaş, seçimlerin erkene alınacağını söyleyerek 4 Kasım tarihini verdi.

2018 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde kulislerden yeni iddialar gelmeye devam ediyor. CHP'li Barış Yarkadaş yerel seçim tarihi ile ilgili ortaya attığı yeni iddia sonrasında sosyal medyada adeta gündem yarattı.

Yerel Seçimler Kasım'da

CHP eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilginç bir iddia ortaya attı. AK Parti Kongresi'nin 18 Ağustos tarihine alınarak erken seçim vurgusu yapan Yarkadaş, "Kafalarındaki tarih ise 4 Kasım 2018. Buna tüm partiler uyum sağlayacaktır." dedi.

Yarkadaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "AK Parti'nin büyük kongresini öne çekmesi yerel seçim tarihleri ile ilgilidir. AK Parti, ekonomik kriz kapıya dayanmadan önce seçimi gerçekleştirmek istiyor. Kafalarında oluşan tarih ise 4 Kasım'dır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.