Eski Koca Yeni Kocayı Bıçakladı

Eski Koca Yeni Kocayı Bıçakladı

Işıkta Beklerken Bıçaklandı

A+A-

Denizli’nin işlek caddelerinden olan Saltak Caddesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Kanlar içindeki sürücü kendini yola attı.

Saltak Caddesi’nde yaşanan olayda ismi öğrenilemeyen 64 BB 915 plakalı araç sürücüsü Saltak’ı Çaybaşı’na bağlayan ışıklar kırmızı yanınca durdu. Yaya olarak araca yaklaşan bir kişi araca yaklaştı, araç kapısını açarak sürücüyle tartışmaya başladı. Çevredekilerin ne olduğunu anlamak için baktığı sırada yaya olarak gelen vatandaş, araç sürücüsünü bıçakladı.

Sürücü kanlar içinde kendini yola attı. Sürücüyü bıçaklayan kişi ise ara sokaklara girerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Kanlar içerisinde kalan sürücüye, ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve esnaf yaptı. Hemen bir sandalye bulundu ve yaralı sürücü oturtuldu. Daha sonra koluna ve bacağına tampon uygulayan vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bıçak darbeleri ile yaralanan ve kan kaybeden sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri araçta ve çevrede parmak izi araştırması yaptı. Yaya olarak gelen ve sürücüyü bıçaklayarak kaçan kişiyi bulmak için harekete geçti.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Saltak caddesinde meydana gelen bu olayda araç sürücüsünün yanında oturan kadının boşanmak üzere olduğu eski eşi olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre yaralanan sürücü ise kadının yeni  evlenmek istediği kişi olduğu çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.