Evi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Evi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Aydın ilinin Nazilli ilçesinde gerçekleşen katliamda Denizli’nin Tavas ilçesi nüfusuna kayıtlı olan 3 kişi ve onların yanında 2 kişi toplamda 5 feci şekilde öldürüldü. İşte detaylar…

A+A-

Aydın ilinin Nazilli ilçesinde kendisine boşanma davası açmış olan karısının yaşamış olduğu eve giden eski galerici Mustafa Duran, yemek yiyen eşi Tülin Duran, kızı Tuğçe Duran, kayınbiraderleri Birol Karakılıç ve Bekir Cihan Karakılıç, yengesi Serpil Karakılıç, kuzeni Emine Özlem Karakılıç, yeğeni Şükran Karakılıç ile eşinin uzaktan akrabası olan ve tesadüfi bir şekilde yemekte olan Filiz Kahya ve Mehmet Kahya’yı kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırı sonucunda, Denizli'nin Tavas ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Birol Karakılıç, Bekir Cihan Karakılıç, Emine Özlem Karakılıç ile Filiz Kahya ve Mehmet Kahya yaşamını yitirdi. Kalan 4 kişi ise yaralandı.

Korkunç olay, İstiklal Mahallesinde Nohutçu Kahveleri mevkiindeki bir evde gerçekleşti. Nazilli’de galericilik ile uğraşan ve bir süre evvel iflas edip bir firmada pazarlamacılık yapıp geçimini sağlayan 51 yaşındaki Mustafa Duran’ın eşi Tülin Duran, iddialara göre, evinin tapusunu ağabeyi Birol Karakılıç’a devrettirip bankadan  62 bin TL kredi çektirdi. Çekilmiş olan krediyle, Hürriyet Caddesi’nde bir depo kiralayıp dayanıklı plastik mutfak eşyaları işine girişti.

Boşanma Davası Açınca Çıldırdı

Tülin Duran ile eşi arasında bir süre sonra anlaşmazlıklar baş gösterdi. İddialara göre, Duran çiftinin Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan ve mastır için hazırlanan kızları Tuğçe Duran, sorun yaşamış olan annesine, kendisinin işini eline aldığını ve boşanabileceğini ifade eder.  Bu sözlere karşı Tülin Duran da Ramazan Bayramından önce evi terk edip kızı Tuğçe Duran ile beraber bir süre evvel ölen annesinin yaşamış olduğu İstiklal Mahallesi’ndeki müstakil eve yerleşir ve boşanma davası açar.

Silah seslerini işiten çevredekilerin ihbarı ile saldırı yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Ölen 5 kişinin cansız bedeni morga götürülürken yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olay ile alakalı soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.