Evlilik Okulu’nda 1020’inci Mezun Sevinci

Evlilik Okulu’nda 1020’inci Mezun Sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu'nda 29’uncu dönem sona erdi. 2012 yılından bu yana devam eden Evlilik Okulu’nda 29’uncu dönemin tamamlanmasıyla birlikte mezun sayısı 1020’ye yükseldi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi "Ailemi Seviyorum” kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu 29’uncu dönem mezunlarını verdi. Mezun olan kursiyerler için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında sertifika töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve kursiyerler katıldı. Türkiye'ye örnek olan Ailemi Seviyorum Projesi çerçevesinde hayata geçirilen Evlilik Okulu ile özellikle yeni evlenecek olan çiftlerin manevi kazanımlar elde ettiğini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, “İki farklı insanın bir arada yaşaması zordur. Herkes farklı bir kültürle gelişiyor. O iki hayatı bir araya getirip, bunu bir ömür boyu devam ettirmek evlilik müessesesi ile sağlanıyor” diyerek, Evlilik Okulu’nun öneminden bahsetti.

4 yılda 1020 mezun

Psikolog Gülay Korkut ise, eğitimlerde özellikle eşlerin birbirlerini doğru tanımalarına vurgu yaptıklarını ifade ederek, “Çünkü evlilik öncesi eşler birbirlerini ne kadar iyi tanırsa hayal kırıklıkları ve karşı taraftan beklentiler o kadar az olacaktır” dedi. Konuşmaların ardından Genel Sekreter Yardımcısı Özsoy tarafından eğitimlere katılan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi. 2012 yılından bu yana devam eden Evlilik Okulu projesinde 29’uncu dönemin sona ermesiyle mezun sayısı 1020’ye yükseldi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.