EVTEKS'te Denizli Rüzgarı

EVTEKS'te Denizli Rüzgarı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’nda stand açan Denizlili firmaları bir bir ziyarette bulundu.

A+A-

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Erdoğan ile beraber, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri de vardı.

Bu sene 24-28 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul ilinde CNR EXPO Yeşilköy’de yapılacak. 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’na 120 ülkeden yaklaşık150 bin ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor. Fuara Denizli ilinden katılımda bulunan ev tekstili firmalarını, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan yalnız bırakmadı.

Açılışına Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ile İstanbul Valisi Vasip Şahin’in de katılımda bulunduğu fuar, büyük ilgi gördü. Bakan Yardımcısı Metin, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Platformu Dönem Sözcüsü, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan oluşan Denizli heyetini ziyarette bulundu.

Denizlililer’i heyet halinde EVTEKS’te görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin de, açılışta yapmış olduğu konuşmada bir dönem görev yaptığı Babadağ’dan bir hatırasını anlatıp, Denizlililer’in çalışkanlığından bahsederek övgüler yağdırdı. Şahin, Çal Kaymakam Vekili olarak Babadağ’ın ilçe olmasında orada olduğunu, Bayburt’ta da il olurken bulunduğunu, o sebeple, bu tür olayların ne derece büyük olduğunu iyi bildiğini, büyük bir heyecan oluşturduğunu ve hatta milletin işini gücünü bıraktığını, Ancak, Babadağ’da ilçe olurken bile makinaların çalıştığını; evlerden çıkrık seslerinin geldiğini, Denizli’nin bugüne gelmesindeki inanç, azim, girişimcilik ve çalışkanlığa bu kendisinin bizzat şahit olduğu tek örnek olduğunu ve eminim ki daha nicelerinin olduğunu dile getirdi.

 

EVTEKS’E DENİZLİ ve DTO DAMGASI

 

Açılıştan hemen sonra Denizli heyeti, Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile beraber, fuardaki Denizlili firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının stantlarını turladı. Fuar ve sektörleri ile alakalı fikir alışverişinde bulundu.

 

BU YIL EVTEKS’E DENİZLİ’DEN 94 FİRMA KATILDI

 

Tekstil sektörünün Denizli için çok mühim bir ekonomik girdi olduğuna dikkatleri çeken DTO Başkanı Uğur Erdoğan, 24. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na çok sayıda ve değişik ülkelerden katılım olduğunu hatırlattı. O sebeple, çeşitli kalite ve ürünlerle fuara katılan Denizlili firmaların mühim iş bağlantıları yapacağına inandığını belirtti.

Başkan Erdoğan, bu fuar sayesinde, tekstil satıcıları ve alıcıları aynı merkezde buluşup daha hızlı ve kolay iş bağlantıları yaptıklarını, firmaların böylelikle yeni iş bağlantıları yapma fırsatı da yakaladıklarını, bu sene Denizli’den 94 firmayı burada en güzel şekilde temsil etmesinin yanında organizasyona katılımın çok olması ve fuardaki hareketliliğin stantlara da yansımasının kendilerini sevindirdiğini vurguladı.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ, TEKSTİLİN ANAVATANIDIR”

 

Denizlili firmaların her türlü ihtiyaca göre çeşitlilik gösteren bir yapıda bulunmasının tekstilin Denizli’deki geçmişi ile tecrübesinin getirdiği bir birikim olduğundan da bahseden Başkan Erdoğan, Denizli Ticaret Odası heyeti olarak, fuara katılan firmaların temsilcilerini tek tek ziyaret ederek, temaslarda bulunduklarını, bu büyük organizasyonun Denizli’ye ve ülkeye hayırlı olmasını, firmalarımızın bol kazanç sağlamasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.