Facebook'tan 15 Temmuz Hamlesi!

Facebook'tan 15 Temmuz Hamlesi!

Facebook özel günler için hazırladığı sürprizlere bir yenisini daha ekledi. 15 Temmuz için hazırlanan profil çerçeveleri kullanıma sunuldu.

A+A-

Bildiğiniz gibi Facebook uzun bir süredir, özel günlerde kullanıcıların profil fotoğrafları üzerinde oynamalar yapmasına izin veriyor. Geçici profil fotoğrafı olarak geçen bu bölüm, ülkeden ülkeye ve özel günlere göre değişiyor. Geçici profil fotoğrafları alanında eklenen iki yeni çerçeve ile birlikte, Facebook kullanıcıları 15 Temmuz'a olan desteklerini profil fotoğrafları üzerinden gösterebilecekler.

Elbette Facebook çerçeveleri sadece bu iki örnekle sınırlı değil. Daha önceden birçok bayram ve özel gün için geçici profil çerçeveleri görmüştük. Zaten çoğunlukla beğendiğiniz sayfalara göre düzenlenen bu görseller, özel günlerde herkese açılıyor.

Facebook geçici profil fotoğrafı oluşturmak ise çok kolay. Tek yapmanız gereken profil fotoğrafınızı seçerek, sağ alt kısımda (web) bulunan çerçeve kullan ibaresine tıklamak. Ardından açılan sayfada yüzlerce seçenek arasından profil fotoğrafınızı özelleştirebilir ve bu değişikliğin süresini belirleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.