Farklıyız Ama Eşitiz

Farklıyız Ama Eşitiz

Yassıhöyük mahallesi İlkokulunda yapılan 23 Nisan kutlamalarında PAÜ öğrencilerinin sürprizleri ile güzel anlar yaşandı.

A+A-

Yassıhöyük mahallesi İlkokulunda yapılan 23 Nisan kutlamalarına bu yıl Pamukkale Üniversitesi öğrencileri Esra Şahin ve Yasemin Sezgin’in ‘’Geleceğine Koş’’ projesi kapsamında Afrikalılar topluluğu ve sosyal bilgiler topluluğunu milli birlik ve beraberlik için köy halkı ve öğrenciler ile buluşturdu.

Kutlama başında "farklıyız ama eşitiz" sloganı ile çocuklar ile yürüyüş kortejine geçen Afrikalılar; öğrencilerin dans gösterisine de renk katarken geleneksel danslarını sergileyip kültürel etkileşime ortam hazırlamış oldular.

Sanatsal Etkinlikler

Sosyal bilgiler topluluğu ise tiyatro, palyaço gösterisi ve sinema etkinliği ile bu anlamlı güne farklı bir renk katarken çocuklar için sinemayı da ayaklarına getirmiş oldular.

Yassıhöyük İlkokulu bahçesinde organize edilen etkinliğe Denizli Vali Yardımcısı Ali Cergizbozan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Dernekler Birliği Başkanı Prof. Dr. Turgut Tok ve dernek üyeleri, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve mahalle halkı katılımda bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.