Feci Kazanın Görüntüleri Şoke Etti

Feci Kazanın Görüntüleri Şoke Etti

Geçtiğimiz pazartesi günü Denizli’nin Çivril ilçesinde, tarım işçilerinin olduğu minibüs ile traktörün çarpıştığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

A+A-

Kaza  17 Eylül 2018 tarihinde saat 10.00 civarlarından, Denizli - Uşak karayolu Karabedirler kavşağında meydana gelmişti. Uşak iline bağlı olan Banaz ilçesinden Denizli'ye bağlı Çivril ilçesine tarım işçisi götürmekte olan Temel Yıldırım kullanmış olduğu 64 AAD 170 plakalı servis minibüsü, kontrolsüz kavşaktan geçmeye çalışan 64 yaşındaki Mehmet Buğdaylıgil'in  sürdüğü 20 LR 536 plakalı traktör ile çarpışmıştı.

Kaza sonucunda sürücüler Temel Yıldırım ve Mehmet Buğdaylıgil’le tarım işçileri 18 yaşındaki Döndü Özdemir ve 31 yaşındaki Muhammed Semerci’nin yaralanmıştı. Yaralılar için çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra yaralıları ambulanslar ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne göndermişlerdi.

Göz Göre Göre

Kazanın daha sonra ortaya çıkan görüntülerinde göz göre göre meydana geldiği gözlendi. Kazanın tamamen traktör sürücüsün dikkatsizliğinden meydana geldiği ortaya çıktı. Servis şoförünün bir anda önüne traktörün çıkması ile kurtarmaya çalıştığı ve direksiyonu kırdığı görülüyor.

İşte göz göre göre gelen kazanın görüntüleri:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.