Fenerbahçe evinde Osmanlıspor’a takıldı

Fenerbahçe evinde Osmanlıspor’a takıldı

Süper Lig’de Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı veren sarı-lacivertliler, Kadıköy’de Ankara temsilcisi ile berabere kalarak önemli avantaj kaybetti.Kaynak: Fenerbahçe evinde Osmanlıspor’a takıldı

A+A-

Bir maç eksiği olan Kanarya, ezeli rakibi ile arasında olan puan farkını 3’e indirdi. Konuk ekip ise bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Beşiktaş’la kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, konuk ettiği ikinci yarının flaş takımlarından Osmanlıspor’a diş geçiremedi: 0-0 Süper Lig’de son 3 maçını kazanan ve 5 haftadır da kaybetmeyen Fenerbahçebu beraberlikle zirve yarışında Beşiktaş’ın ekmeğine yağ sürdü. Ülker Stadı’ndaki son 13 resmi maçını kazanan sarı-lacivertliler 26 sene öncce yakaladığı 14 maçlık seriye de ulaşamamış oldu. Sarı-lacivertli taraftarların büyük hayal kırıklığı yaşadığı maçın dakikalarına gelince.... 4’de sağdan ceza alanına giren Alper Potuk’un ortasında ön direkte van Persie’nin ayak koyduğu topu kaleci Ahmet Şahin çeldi. 29’da Van Persie sağdan serbest vuruş kullandı. Altıpasta Kjaer’in kafa vuruşunda savunmaya çarpan topu kaleci Ahmet Şahin güçlükle kontrol etti. 30’da Volkan Şen’in kullandığı kornerde ön direkte Kjaer’in kafasından seken topu savunma uzaklaştırmaya çalışırken meşin yuvarlak Mehmet Topal’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun sert şutunda top direğin üstünden az farkla auta gitti. 45’de Fenerbahçe’nin ceza alanı önünde kazandığı serbest vuruşta, van Persie’nin

kaleye gönderdiği top direğin üstünden auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 67’de Fenerbahçe mutlak bir golden oldu. Diego’nun sol çaprazdan vurduğu yavaş topta topta Uğur bıraktı kaleci Ahmet Şahin’den seken top bomboş durumdaki Van persie’ye geldi. Ancak Hollandalı topu ayağının altından kaçırdı.

Rusescu boş kaleye atamadı

76’da Gökhan’ın sağdan ortasını van Persie kafayla dışarı attı. 86’da Nani’nin sert şutunu Ahmet Şahin uzanarak kornere çeldi. Fenerbahçe galibiyet için saldırırken 90’da konuk Osmanlı mutlak bir golden oldu. Ndiaye’nin ortasında kaleci Volkan’dan seken topu Rusescu boş kale yerine üstten auta attı ve maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sonuçla 2 puan kaybeden Fenerbahçe 60 puana yükselmesine rağmen şampiyonluk yarışında ağır yara alırken, puanını 40’a yükselten Osmanlı başarılı gidişini sürdürdü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.