Fenomen Dizi Setine Denizli Çıkarması

Fenomen Dizi Setine Denizli Çıkarması

TRT’nin 65 ülkede ekranlara gelen ve son zamanların en çok izlenen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un setinin bu defa Denizli ilinden misafirleri vardı.

A+A-

MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci ve dizinin yönetmeni olan Metin Günaydın’ın davetlisi şeklinde sete gelen Denizlili misafirler, dizinin oyuncuları ile sohbet ederek, birçok fotoğraf çekildiler.

TRT’nin uzun soluklu dizilenleri arasında olan ‘Diriliş Ertuğrul’ yalnızca Türkiye’de değil, 65 ülkede izlenme rekorları kırmayı sürdürüyor. Önceki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönemde yemin törenine katılmak için Türkiye’ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nunda ziyarette bulunduğu ‘Diriliş Ertuğrul’ setinin konukları bu defa Denizli’dendi. MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci ve ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yönetmeni Metin Günaydın’ın davetlisi şeklinde gelen grupta; Denizli Büyükşehir Belediyesinin Özel Kalem Müdürü olan Serhat Akbulut, Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olan Ömer Faruk Özer, Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Genel Müdürü Mehmet Teke ve yanındakiler vardı.

 “Denizlililer her yerde buluşur”

MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, ‘Diriliş Ertuğrul’ dizi setinde Denizlili misafirlerini ağırladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Çağrı Sebzeci, Denizlililerin her yerde buluştuğunu, yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada milyonların izlediği dizinin setini görmek isteyen misafirleri konuk etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


Sette oyuncular ile de sohbet etme olanağını bulan Denizlili misafirler bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.