FETÖ Davasında Ara Karar

FETÖ Davasında Ara Karar

Denizli iline bağlı Çivril ilçesindeki FETÖ/PDY'ye karşı yapılan soruşturma çerçevesinde "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" iddiası ile 18'i tutuklu 56 sanık hakkında açılan dava sürdü.

A+A-

Denizli'de 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki salonda devam eden duruşmaya tutuklu ve tutuksuz sanıklarla avukatları katılımda bulundular.  Mahkemeye sunulan belgeler ile dijital materyallerin okunduğu duruşmada sanıklar, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçlamalarını kabul etmeyip tahliyelerini talep ettiler.

4 Tahliye

Mahkeme heyeti, kısa bir süre ara verdiği duruşmada daha sonra ara kararını ilan etti. Tutuklu sanıklardan Aydın K, Fatma B, Fatma S. ve Musa A'nın tahliyesi kararını alan heyet, duruşmayı 12 Haziran'a attı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY'nin Çivril oluşumuna karşı yapılan soruşturma çerçevesinde, 18'i tutuklu, 32'si tutuksuz, 6'sı kaçak 56 kişi hakkında açılan davada "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan sanıklar ile alakalı 15 seneye kadar hapis cezası isteniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.