FETÖ Operasyonları Devam Ediyor

FETÖ Operasyonları Devam Ediyor

Tüm türkiye genelin FETÖ operasyonları aralıksız devam ediyor. Bugün’de Denizli’nin de içlerinde olduğu 3 şehirde operasyonlar vardı. İşte ayrıntılar…

A+A-

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan ve 2 seneden daha fazla bir süredir devam eden FETÖ operasyonlarına bugün bir yenisi daha eklendi. Merkezi İzmir olan ve içlerinde Denizli'nin de olduğu 3 kentte Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı gerçekleştirilen operasyon sonucunda 14 zanlının yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Bank Asya’ya Yardım

Edinilen bilgilere göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam ettirilen FETÖ soruşturmaları çerçevesinde örgütün kriptolu iletişim uygulaması Bylock’u kullandıkları belirlenen bazı şahısların örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in çağrısının ardından yardım amacı ile Bank Asya'ya para yatırdıkları da tespit edildi.

 

Savcılık tarafından gözaltı, arama ve el koyma talimatları ile düğmeye basan emniyet kuvvetleri, merkezi İzmir olan Denizli ve Diyarbakır illerinde de yapılan eş zamanlı operasyonlarda 14 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldılar.

Dernek ve Sendika Üyeliği

FETÖ'nün kapatılmış olan dernek ve sendikalarına da üye oldukları tespit edilen zanlılar içerisinde meslekten ihraç edilemiş öğretmenlerin de olduğu ifade edildi. Gözaltına alınmış olan şüpheliler, işlemlerinin yapılması için İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.