Filiz; ''İlimize Hizmetler Artarak Devam Edecektir''

Filiz; ''İlimize Hizmetler Artarak Devam Edecektir''

Filiz; ''İlimize Hizmetler Artarak Devam Edecektir''

A+A-

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), milletvekili sayısının 600'e çıkarılması nedeniyle 2016 nüfus bilgilerine göre, illerin çıkaracağı milletvekili sayılarını ve seçim çevrelerini yeniden belirlendiğini hatırlatan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  “YSK’nın verdiği karar ile Denizli önümüzdeki seçimler sonrasında T.B.M.M. de 8 milletvekiliyle temsil edilecek. Buda şehrimize güç kuvvet ve dinanizm kazandıracaktır. İnşallah ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

Denizli’nin 7 olan Milletvekili sayısının 8 çıkması’nın siyasete ayrı bir heyecan katacağını söyleyen Başkan Filiz; “ Önümüzdeki seçimlerde bu heyecanın artarak olumlu bir şekilde şehrimize yansıyacağına inanıyorum. Bu +1 milletvekili siyasi rekabeti artıracak iktidar ve muhalefetiyle her yönden bir dinamizm kazandıracaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şunları söyledi:

“ Ankara’da bakanımız ve milletvekillerimiz sayesinde zaten güçlü olan siyasi gücümüzün daha da etkili olmasını sağlayacaktır. İlimizin sorunları hep beraber daha yüksek sesle dile getirilecek ve bu vesile ile hizmetler artarak devam edecektir”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.