Filiz : Terörün Hedefi Güçlü Türkiye

Filiz : Terörün Hedefi Güçlü Türkiye

Teröristlerin; Çoluk çocuk demeden, kadın erkek, yaşlı genç demeden insanlık düşmanı olduğunun bu vahşice saldırıda bir kez daha görüldüğünü ve saldırının yürekleri dağlayan bir saldırı olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz , yaralılar

A+A-

Bu insanlık düşmanlarında alçaklık öyle bir seviyeye ulaşmıştır ki ‘’bunu yapmazlar, böyle bir vahşet yapamazlar’’ bile diyemiyorsunuz diyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz;

“Her defada özellikle sembolik olarak önemli yerler seçiliyor. Ankara'da siyasilerin bulunduğu alanlar, İstanbul'da turistlerin yoğun olduğu alanlar. Türkiye'nin dünyaya acılan büyük kapısı, Avrupa'nın 3. büyük havalimanı olan İstanbul havalimanı.

Teröristlerin amacı hiçbir kimsenin kendini Türkiye'de güvende hissetmemesi, hedefi ise Büyük Güçlü Türkiyedir” dedi.

Türkiye’de terörün sonlanması için bunu milli bir mesele yaparak tüm siyasi partilerin ve devletin ilgili kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini bildiren Filiz, sorunun çözümünün birlikte hareket edilmeye ihtiyaç olduğunu belirtti. Terörden kandan gözyaşından kesinlikle siyasi bir rant elde edilemeyeceğine vurgu yapan Başkan Filiz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kim, terörden medet bekler kim, kandan, gözyaşından rant elde etmeyi düşünürse o düşüncelerinin içinde boğulur. O açıdan bunu istismar vesilesi olarak değil, bir çözüm arayışı içinde olmak, elbette hem ülkemiz hem de insanlık adına önem arz etmektedir."

Filiz, Türkiye bir bütün olarak, ekonomik ve sosyal olarak kalkınacağını, gelişeceğini ve insanların birlik kardeşlik duyguları ile bu ülkede yaşayacağını bildirdi. Başkan Filiz mesajında devamla şunları ifade etti:

“ Terör kanlı yüzünü, coğrafya farkı gözetmeksizin kendini bir kez daha gösterdi. Brüksel, Bağdat, Ankara, İstanbul. Bu kanlı şebekeler kıta, bölge, ülke, halk ayırımı yapmıyor. Bu kanlı şebekeler, otobüs durağı, cadde, havaalanı, stadyum, lunapark ayırımı yapmıyor. İsimleri, kimlikleri farklı olabilir ama hepsi insanlık düşmanıdırlar. Bütün insanlığın, daha fazla geç olmadan terör karşısında aynı kararlılıkla yekvücut olması lazım. Sadece Türkiye değil, Dünyanın pek çok ülkesi farklı isimler ile adlandırılan amansız terör örgütlerinin hedefi halindedirler. Terör örgütleri; Sözüm ona bir ideal peşinde kendi yaradılış ve insanlığına ihanet ederek koşmaktadırlar. Hangi aşağılık bir eylem olsa hemen altından bu mesnetsiz insanlıktan yoksun teröristler,terör örgütleri çıkıyor. İnsanlıktan nasibini almamış bir vandallar sürüsüyle karşı karşıyayız. Bunların neyi temsil ettikleri artık soru olarak bile önemini kaybetmiştir! Her insanın yaradılışından yani "Adem" olmasından kaynaklanan bir haysiyeti olması gerekirken maalesef bu hainler her şeyden olduğu gibi bu değerden de yoksundurlar. Elbet, terör örgütünün tüm unsurları bir hain olarak tarihe karışacağı gibi hesap gününde de bu vebal ile acı bir azabı sonsuza dek yaşayacaklardır. Terörün bir an önce sonlanması tüm vatandaşlarımızın beklentisi, insanlığın beklentisidir. Terörün rengi çeşidi kesinlikle birbirinden farksızdır. Kimden nereden ne zaman terör gelirse, biz terörün her çeşidine rengine lanet okuyoruz. İnsanlık düşmanıdır, dolayısı ile insanlık dışı her eylemi, her hareketi elbette sadece kınamakla yetinmiyor lanetliyor, tüm insanlığın terörün sonlanması için el birliği yapmasını istiyoruz. Bir kez daha yaralılarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.