Finalli Olmaya Bir Adım

Finalli Olmaya Bir Adım

Denizli Final Okullarında 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar için Düzey Belirleme ve  Bursluluk Sınavı yapılacağı açıklandı.

A+A-

Her sene yapmış olduğu Bursluluk sınavları ile öğrencilere derecelerine göre mükafat veren Final Okulları, bu sene de geleneği bozmuyor. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar için Düzey Belirleme ve  Bursluluk Sınavı yapacak olan Denizli Final Okullarından yapılan açıklamada öğrencilerin hem akademik seviyelerini görmeleri hem de belli ödüller kazanmaları için davetli oldukları ifade edildi.

Denizli Final Temel Lisesi Müdürü Şahin Uzun konu ile alakalı yaptığı açıklamasında kendilerinin öğrencileri hem akademik hem de sosyal olarak geliştirdiklerini ve ailelerin gözlerinin arkada kalmadığını belirtti. 23 – 34 Şubat 2019 tarihinde yapacakları Bursluluk sınavlarına herkesi davet eden Uzun, her sene olduğu gibi bu sene de aynı heyecanı yaşadıklarını ve öğrencileri okullarına beklediklerini ifade etti.

Öğrencilerimize Destek Oluyoruz

Uzun açıklamasının devamında: “ Her sene yapmış olduğumuz bu bursluluk sınavları ile öğrencilere başarılarından ötürü hak ettikleri ödülleri verip, onlara destek olmaya çalışıyoruz. Her zaman öğrenci temelli yaptığımız çalışmalar devam edecektir. Okullarımızda öğrenciler hem akademik hem de sosyal anlamda belli bir doygunluğa erişmektedir. Bu güzel yolculukta öğrencilerimizin yanında olmak istiyoruz ve bu yüzden tüm öğrencilerimizi bursluluk sınavına davet ediyoruz. Bu şekilde öğrenciler en azından diğer akranları içinde kendi seviyelerini görmüş olacaklardır.” şeklinde konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.