Floor Körling DENİZLİ'de!..

Floor Körling DENİZLİ'de!..

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim Yılında Okul Sporlarına dahil edilen ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlü tarafından Kurs Programı da yayınlanan "Floor Körling" Branşı için ihtiyaç duyulan malzemelerin malzemeler artık Denizli’de!.

A+A-

Türkiye Curling Federasyonu tarafından yetkilendirilen ilk ve tek firma olan MİD Akademi’de Eğitmen olarak görev yapan ve Özser Şirketler Grubu’nun da Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kazım Özdağ, strateji oyunu olduğu için buz satrancı da denilen spor dalının yaygınlaşmasına katkı sağlamak, Floor Korling ile çocuklarımızı tanıştırmak ve kendilerini geliştirmelerine imkan sağlamak için Denizli bölge bayiliğini aldıklarını söyledi..

Floor Korling Denizli'de

Floor Korling’in 7 den 70’e her kesime hitap etmekte olup, zekâ gelişimine katkı sağladığının da bilimsel olarak ispatlandığını söyleyen Özdağ, Körlingin yaygınlaştırılması amacı ile ortaya çıkarılan FLOOR KÖRLING; 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren okullarda ve halk eğitim merkezlerinde öğretilmeye başlandı. Bununla birlikte il ve ilçelerde floor curling turnuvaları da gerçekleştiriliyor dedi.

2017 yılında Ar-Ge çalışmaları tamamlanan ve 2018 yılı itibari ile de seri üretimine geçilen floor curling setlerinin tamamen yerli üretim olup, T.P.E. Tasarım ve Marka Tescil Belgelerine de sahip olduğunu belirten ÖZDAĞ, Türkiye Curling Federasyonu ile yapılan protokol ile üretilmiş olan malzemelerde Türkiye Curling Federasyonu görünürlüğüne de yer verilmektedir dedi.

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Floor Curling Branş Talimatı’na da değinen ÖZDAĞ,  kategoriler, kafile işlemleri, mali hususlar, ödüller, kontenjanlar, genel hususlar ve teknik açıklamaların yer aldığı talimatnameye www.korling.com.tr aderesinden ulaşılabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.