Fotoğraf Yarışması Başvuruları Bitiyor

Fotoğraf Yarışması Başvuruları Bitiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 4.cü yapılan “Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması” başvurularında sona yaklaşıldı.

A+A-

Denizli'nin eşi benzeri olmayan değerlerini fotoğraf  kareleri ile ölümsüzleştirip şehrin tanıtımına ve fotoğraf sanatına katkı yapmak için yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları yoğun bir biçimde sürüyor. Amatör ve Profesyonel fotoğrafçılar tarafından yoğun bir şekilde ilgi gösterilen yarışmaya Denizli il sınırları içindeki parklar, antik kentler, göllerle Denizli’nin eski meslekleri ve şehir merkezindeki yaşamı anlatmakta olan eserlerle katılım sağlanmakta. "Denizli’nin Parkları, gölleri, Antik Kentleri, şehir Merkezinde Yaşam ve Denizli’nin Eski Meslekleri alanlarında yapılan yarışmaya gönderilecek fotoğrafların 2014-2018 seneleri içinde Denizli ili ve ilçelerinde çekilmiş olduğu gerekmekte.

Son Başvuru 7 Ekim

Katılım koşullarının www.denizli.bel.tr/yarisma adresinde yer aldığı yarışmaya her daldan en fazla 4 tane sayısal (dijital) "renkli" veya "siyah beyaz" fotoğraf gönderilebilmekte. Başvuruların yine aynı adresten yönergeler takip edilip yapılacak yarışmaya son katılım tarihi 7 Ekim 2018 saat 23.00'e kadar olacak. Yarışmanın neticeleri 16 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak. Yarışmanın her bir dalı için farklı farklı olmak üzere 1.ye 4 bin TL, 2.ye 3 bin TL, 3.ye ise 2 bin ödül verilecek. 500'er TL 4 adet mansiyon verilecek olan yarışmada 20 esere de 250'şer TL sergileme ödülü sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.