Furkan Köse: Fitnecilere Pirim Vermeyeceğiz

Furkan Köse: Fitnecilere Pirim Vermeyeceğiz

Merkezefendi İYİ Parti ilçe yönetiminden Furkan Köse hakkında çıkan asılsız haberler ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Bugün Merkezefendi İYİ Parti ilçe yönetiminde istifa ettiği ve yerel haber sitelerinde yayınlanan habere ilişkin Furkan Köse, hakkında çıkan asılsız iddialar ile alakalı açıklamada bulundu.

Amaç Teşkilatları Yıpratmak

Furkan Köse yapmış olduğu açıklamasında:

“ Merkezefendi İYİ Parti ilçe yönetiminde istifa ettiğimi yazan bir haber sitesinde çıkan haber tamamen yalan ve asılsız haberdir. Ben İYİ Parti Gençlik kolları başkan yardımcısı olarak görevime devam ediyorum ve görevimin başındayım. Bu tür asparagas haberler teşkilatımızı yıpratmak için özellikle yaptırılmıştır. Kimlerin bu haberi yaptırdığını da biliyoruz. İstediğiniz kadar uğraşın bizi iyilik yolumuzdan asla döndüremeyeceksiniz. Sizler fitne fesat çıkarmaya devam edin. Biz İYİLER Yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kurultay Yapılmıştı

12 Ağustos 2018’de 2. Olağanüstü Kurultayını yapan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener yeniden seçilmişti. Akşener’in kurultay günü yapmış olduğu konuşması ise herkesi heyecanlandırmıştı. “ Daha Yeni Başlıyoruz “ sloganı altında konuşan Akşener, Türk milletine umut ışığı olarak geldiklerini, İYİ geldiklerini, onca badire atlatıp buralara kadar geldiklerini, devletin devasa olanaklarıyla karşılarına dikilenlerin duvarlarını yıktıklarını, kurulmuş olan tuzaklara düşmediklerini, her adımı hesapladıklarını, ve İYİ Parti’nin, sesi kısılan, sözü kesilen, iftiraya uğrayanların bir araya geldiği bir parti olduğunu söylemiş ve çok büyük alkış almıştı.

 

Furkan Kösenin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.